TIMETABLES FOR MOTOCROSS EUROPEAN CHAMPIONSHIP

TRIPLE HEADERS – EMX 85CC, EMX 65CC AND EMX WOMEN

<u>Timetable 1 - up to 40 riders EMX 85cc, EMX 65cc and up to 40 riders EMX Women</u>

Friday	
1 st Circuit Control	15:00
Meeting with the Organizer	17:00
Technical Control and Verification	15:00 – 19:00
2 nd Circuit Control (if necessary)	18:00

Saturday Technical Control & Verification			07:00 - 08.00
1 st Jury Meeting			08:15
Free practice EMX Wome	n	20 minutes	09.00 – 09.20
Free practice EMX65		15 minutes	10.00 - 10.15
Free practice EMX85		20 minutes	10.30 - 10.50
Riders Briefing			11.05
Timed Practice EMX Wome	n 20 minutes		11.35 – 11.55
Free start test session imme	ediately after Time	d Practice (5 minutes)	
Pre-Qualifying practice	EMX65	15 minutes	12.20 - 12.35
Free start test session imme	ediately after Pre-C	Qualifying Practice (5 minutes)	
Pre-Qualifying practice	EMX85	20 minutes	13.00 - 13.20
Free start test session imme	ediately after Pre-C	Qualifying Practice (5 minutes)	
Waiting Zone closes	EMX65 – Sight	ting lap	14:20
Qualifying Race EMX65	_	10 minutes + 2 laps	14:30
Waiting Zone Closes	EMX85 – Sight	ting lap	15:20
Qualifying Race EMX85	S	15 minutes + 2 laps	15:30
Waiting Zone closes	EMX Women	Sighting lap	16:05
1 st Race	EMX Women	15 minutes + 2 laps	16:15
2 nd Jury Meeting			17:00

Sunday			
Warm up	EMX Women qualified riders	15 minutes	09:15 - 09:30
Warm up	EMX65 qualified riders	15 minutes	09:45 - 10:00
Warm Up	EMX85 qualified riders	15 minutes	10:15 – 10:30
Waiting Zone closes 2 nd Race	EMX Women Sighting lap EMX Women		12:20
Z nace	EIVIX WOITIEII		12:30 (15 minutes + 2 laps)
Waiting Zone closes,	EMX65 - sighting lap		13:05
1 st Race EC	EMX65		
Waiting Zone closes,	EMX85 - sighting lap		13:50
1 st Race EC	EMX85		14:00 (20 minutes + 2 laps)
Waiting Zone closes	EMX Women Sighting lap		14:35
3 Race	EMX Women		14:45 (15 minutes + 2 laps)
Waiting Zone closes,	EMX65 - sighting lap		15:20
2 nd Race EC	EMX65		15:30 (12 minutes + 2 laps)
Waiting Zone closes,	EMX85 - sighting lap		16:15
2 nd Race EC	EMX85		16:25 (20 minutes + 2 laps)
3 rd .Jury Meeting			17.30 - After Prize Giving